En god idé

IMG_0262.JPG

Jag hittade en genial idé som en kille utför just nu, att fika med alla sina Facebookvänner.

Han har över 1000 stycken och har planer på att träffa alla och blogga om varje möte. Han har redan fått ut en massa av detta, både arbetserbjudanden och annat positivt. Jag sitter just nu och funderar över hur jag själv skulle kunna göra något eget, inspirerat av detta.

Jag har ju massor med tid över och jag behöver få dels inspiration och pepp som jag märkt att jag faktiskt fått då jag varit i kontakt med andra och pratat om min situation. Så varför inte spendera tiden med en massa roliga möten. Det är ju trots allt i mötet som det sker..

Min enda invändning skulle kunna vara att jag tycker det är lite småjobbigt att kontakta folk och att de kanske inte vill ses eller så, men det är bara att bita i det sura äpplet om det sker.

Tycker det här är så spännande, men jag måste ha ett bra koncept. Kan man bara härma rakt av eller? Borde jag ha en egen vinkling?

Hur blir det med alla de som bor i andra ändar av landet? Jag har ju inte råd att åka runt liksom. Men det behöver ju inte ske imorgon, kan ju ta det så som det kommer. Ska skissa lite mer innan jag lanserar konceptet. Behöver nog ta det lite piano och inte måla in mig i ett hörn, det bör vara så prestigelöst som möjligt, annars blir det nog krystat.

Efter en dusch så kom jag på konceptet, jag ska göra intervjuer och i dessa prata med folk jag känner om frågor som jag tycker är viktiga. För att se hur de tänker om allt från feminism, miljön, mänskliga rättigheter, musik och så vidare.

Sen ska detta spelas in och bli en del av en serie med intervjuer som läggs upp på en hemsida. Redan här ser jag ett problem, alla vill kanske inte bli inspelade och prata inför en kamera och en publik. Hur göra då? Får helt enkelt fråga och ta de som är villiga att gå med på det hela. Jag ska sitta och reda ut hur hela upplägget ska se ut och sen hitta någon som kan vara testperson.

Och inte att glömma, ett klatschigt namn att använda för hela konceptet.

11 svar till “En god idé”

  1. älskar grundidén och tror även på ditt upplägg. Som sagt – låt det bli prestigelöst och enkelt så kommer det vara awesome!

    Lycka till och ah kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.