Att dela med sig av vardagen

medium_14190363581

Jag har varit dålig på att uppdatera alla som läser min blogg om mitt liv de senaste åren. Alltså det här löpande som sker dag för dag. Vardagen. Det är också något som kan få statistiken att öka om man pingar minst en gång om dagen. Så nu ska jag bli bättre på det. Måhända blir det inte jätteintressant alla gånger men vad spelar det för roll.

Nu idag har jag tvättat och fixat lite med lägenheten, fått upp lite tavlor och funderat på lite olika lösningar. Jag har lagat lite mat så jag har matlådor till måndag och tisdag, ska bli gott med köttfärssås och spaghetti. Jag har ju tre dagars arbete den kommande veckan och eftersom jag är helt ny på jobbet så finns inte utrymme att ta ledigt. Behöver pengarna för mycket med.

Vad har jag mer gjort på sistone? Jag firade lite jul, har jobbat och hängt med lite folk. Blir rätt lösryckt såhär innan sängdags och när det är så lång period som ska täckas in. Tränat har jag hunnit med tre gånger den här veckan, var ett tag sen det hände. Ska träna hemma imorgon och sen med Lena på tisdag.

Nyår blir någon lugn variant i mitt numera f.d. hem i Skärmarbrink, om nu inget oväntat sker och vi hittar nån annanstans att ta vägen. Jag har inte så höga krav egentligen, lite god mat och dryck och trevligt sällskap duger fint.

Nu är det dags att bege sig i säng så jag får den fina nattsömn jag kräver. Trots diverse maraton med serier och Hunger games-filmerna som jag haft dessa lediga dagar har jag hamnat rätt i dygnsrytmen.

Bilden symboliserar lugn och en längtan efter värme och sommar. Kan behövas i dessa dagar.

photo credit: margiottadaniel via photopin cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.