Ledig!

3516900600_a19b5934c2
Såhär hade det kunnat se ut idag om det var vår..

Idag är jag ledig! Jag har mest kollat på Shameless och funderat lite smått på hur jag kan ta tillvara på dagen. Har tänkt gå till blodcentralen och ge blod och då kan jag inte träna som jag förstått det. Men jag kommer mig visst inte för att göra något som jag tänkt. Lämna blod får jag göra en annan dag helt enkelt..

Jag har lite andra planer på fixa en födelsedagspresent till morgondagens 30-årskalas och så med. Men lättja och obeslutsamhet gör att jag inte kommer så långt. Har i alla fall tvättat och ätit lunch nu. Ska försöka vara lite produktiv. Men samtidigt så vill jag se på tv-serier och filmer. Ah, alla dessa valmöjligheter..

Har helt enkelt skrivit en detaljerad att göra lista och börjat beta av den. Tyvärr är det ju inte bara jag som kan påverka allt, men jag kan göra det jag kan i alla fall. Here we go..

Ikväll tänker jag åtminstone försöka att bara slappa och vara, kanske blir en repris på förra helgen med vin, På spåret, pizza, Skavlan och sen skönsång in på småtimmarna, vi får se vad P säger och hur trött han är efter jobbet.

Jag ska nog kunna sysselsätta mig i alla fall, har aldrig varit ett problem om vi säger så..

photo credit: relax to the max via photopin (license)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.