Shake it off

IMG_2089

Åter sitter jag här och ugglar fast jag borde sova. Ska göra en snabb sammanfattning av dagen och sen bums i säng. En mycket bättre dag tycker jag det var idag jämfört med igår. Sinnessjukt trött i morse dock. Men resten av dagen flöt på bra tycker jag. Ett möte på morgonkvisten, sen ta igen lite administrativt, sen iväg på arbetsplatsbesök som gick fort och så tillbaka och handla lite lunch så jag kunde äta den och sen iväg på studiebesök.

Njöt verkligen av vårsolen när jag stod och väntade på bussar och tåg, så avslappnande och helande för själen att bara stå med ansiktet mot solen och suga åt sig all energi som bara går.

Det gick i alla fall som smort där borta och sen så var det bara att åka tillbaka till kontoret och fixa med diverse prylar där. Har otroligt bra kollegor som stöttar och ger en feedback och ja, det är kul! Man får liksom ta det goda med det mindre goda och så bara skaka loss när det händer sånt som är lite mindre skoj. Känns verkligen som att vi är i det här tillsammans, bra sammanhållning. Shake it off liksom..

Kören var visst inställd idag p.g.a. att det är sportlov så får köra nästa vecka istället. Hann gå till Stadmissionen på Hantverksgatan innan jag mötte upp P och käka godaste sushin på Esa Sushi vid St. Eriksplan, ja i såg säkert bilden från Instagram.

Hem och se på The imitation game som handlar om Alan Turing och hans kamp att dekryptera Enigma, vilket öde och vilken briljant hjärna. Han var i princip fadern till datorn. Han måste ju ha haft Aspergers eller något sånt. Samma sociala inkompetens som Sheldon från Big Bang Theory.

Har även läst en hel del med gamla inlägg från 2001 idag, märks att det var 14 år sen om vi säger så..

photo credit: via photopin (license)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.