Kosläpp och bilkörning

Tänk vad mycket man hinner med på en helg ändå. Även fast det känns som den flyger fram så hinns det ju med en hel del. I fredags kom Lena över och grillade på vår balkong, så nu har vi premiärätit där. Blev även frukost där igår morse. Idag har vi inrett med lite tråddraperier från Meradiso, kommer lägga upp bild på Instagram en solig dag så kan ni se. Var rätt enkelt, köpte 6 paket på Lidl, sen köpte vi Ståltråd på ÖoB för att få upp det. Som tur var har de som bodde här innan haft någon liknande lösning så det fanns krokar och öglor uppsatta precis där vi behövde dem. Sådär, fick ni lite DIY-tips med 🙂

Igår så var jag Linda och mamma på kosläpp i Lina hage och såg ett gäng Herefordkossor släppas fria på grönbete. De var så glada. Se videon här nedanför

Sen blev det grillade laxknyten hos mamma och pappa med massa gott tills om ni säkert sett här nedanför. Trevlig och mysig dag helt enkelt. Fick hjälpa dem att ställa i ordning på baksidan med då de envisats med att olja in hela golvet själva.

Idag har jag också övningskört igen, det gick både bra och mindre bra. När jag skulle berätta vad jag skulle göra, för att lära mig på det sättet så blev det lite för mycket att hålla reda på i mitt huvud. Men sen gick det bättre. Jag är nöjd att det går framåt, det får som sagt ta den tid det tar, men framåt ska jag. Sen var vi ut en sväng och sprang ute vid Gröndal som är Scanias träningsanläggning. På torsdag ska vi ju medverka i Scaniamilen och några meter är ju bra att ha innanför bältet. Nu var det inte mina ben eller kroppen på det sättet som var problemet främst för min del utan det är flåset som är skit. Men det blir intressant att se om jag orkar med att springa hela 5 km.

Sen på onsdag och torsdag är det semester för att medverka på beteende och folkhälsa. Ser fram emot det. Om det är någon som ska dit, glöm inte att hälsa! Kommer stå vid vårt bord med vår rollup där det står Nätverket för beteendevetare, förutom när jag lyssnar på de intressanta diskussionerna och föredragen förstås.

Nu ska jag hoppa i säng eftersom den nya arbetsveckan står för dörren. Tack som fan att ni inte valde Le Pen till president fransmän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.