Maktbegär och driv samt att hitta sin passion

Idag skulle jag dansat salsa i två timmar, men jag valde att stanna hemma och glo på House of cards. Mänskligheten at it’s worst om en säger så. Men ändå rätt fascinerande. Att helt utan skrupler låta sitt maktbegär göra så att man hela tiden tänjer gränserna för vad som är möjligt. Det drivet är åtråvärt tycker jag, fast helst med ett annat syfte. Att kunna förändra något eller påverka i positiv riktning är bättre.

För mig är det svårt att hitta den passion som behövs som också ger mig drivet, jag blommar upp och så dör det ut ungefär på en gång och jag vet inte riktigt hur jag hitta en hållbar situation med glöd som fortsätter brinna. Jag tappar fart rätt fort om det inte sker saker. Jag vill hitta mitt flow och en process som ger mig mer inspiration och mod att genomföra saker även om det kan verka svårt.

Får helt enkelt söka vidare och se vad som kommer min väg, men ett är säkert jag måste göra det, men det gäller att hitta rätt personer med som tror på en och som hjälper en på vägen. Jaha, nu var det slut på ork att skriva för denna gången. Hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.