Fullspäckad lördag

Hade rätt fullt upp igår kan man väl lugnt säga. Vaknade alldeles för tidigt av att jag behövde gå på toa. Sen blev det en sån där alldeles lagom start på dagen med häng i sängen, men sen var vi tvungna att ta tag i oss själva och äta och fixa oss innan vi åkte ner till stan och lämnade in bilen på rekond i Kringlanhusets garage klockan 10.00. Ecoshine heter de som gjorde jobbet, blev en mycket fin och ren bil. Under tiden som den gjordes ren och fin så gick vi på stan och det blev två par byxor och lite t-shirtar till mig inne på Cubus. Kan numer ha 30 i midjemått och small i t-shirt. Det var inte igår.

Sen gick vi till Telgehuset och kollade på Indiska där Linda köpte ett par örhängen. Sen gick vi till Biblioteket som öppnade 11.00. Jag var ute efter en bok som jag sett reklam för på nätet och jag vet inte om det var just den som jag hittade till slut, men nåt åt det hållet lånade jag till slut. Faktabok om hur man startar eget vid namn Rivstart, dock inte senaste utgåvan.

Sen gick vi och tog en varsin mixtallrik på grekiska kolgrillen. Efteråt så gick vi ut och njöt i solen med varsin god dryck från Espresso house.  Sen kom en notis om att bilen var klar att hämtas. Sen åkte vi ut och tränade en snabbis på Gröndal och efter det övningskörde vi. Trots min frustration så gick det väl okej, måste bara lära mig att se när jag gör framsteg så jag inte bara tänker på när jag gör misstag. För det går framåt.

Sen åkte vi hem och fixade oss inför kvällens event. Vi åkte in till stan med bilen och parkerade hemma hos Lena och mötte upp Suz som var i lägenheten själv. Sen åkte vi in till Gamla stan och mötte upp resten. Sen åkte vi till Tolv och O’Learys och käka innan vi drog upp på kara&e  och sjöng så det stod härliga till. Fy satan vilken kul kväll. Måste absolut göras om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.