LunchIn Södertälje

Sen en tid tillbaka jag är ambassadör för LunchIn i Södertälje. På premiären var vi 5 personer som träffades och åt lunch ihop på Ceasars vid Maren och pratade om allsköns saker. Sen dess har det varierat från mellan 2 till 6 personer, med säg kanske 3 i snitt.

Väldigt skoj tycker jag och något jag hoppas ännu fler ska vilja delta i. Vill du veta mer om LunchIn så gå in på lunchin.net. Det handlar om att träffas och nätverka på riktigt, inte bara på LinkedIn. Professionella möten över en bit mat. 

Vi träffas mellan 11.30-13.00 på Caeasars på onsdagar  och om du vill vara med så kan du leta efter mig och LunchIn-loggan som kommer stå på bordet där vi sitter.

#itsallabouteveryone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.