Fredag den 13:e 2019

Kan inte påstå att jag någonsin känt att det varit en otursdag. bara skrock och skrönor. Ungefär som att månen skulle påverka en. Horoskop och astrologi, nej inte det heller. Vetenskap och sånt jag kan se och ta på är det som gäller för min del. Andlighet är inget för mig.

Kärlek däremot, det är väl något som jag kan anse vara min sorts andlighet.

Idag gick vi en tur till Willys och ICA Maxi för lite shopping, tog sen en svängom inne på Lidl på vägen hem. Försökte få Elsa att äta lite lunch innan tupplur, gick helt okej. Sen skulle hon absolut inte sova. Efter typ en timme, med fram och tillbaka, upp och ner i sängen och en flaska med ersättning så somnade hon slutligen vaggad av mig.

Sov två timmar. Sen skulle vi hitta på något att äta, igen. Ja, det blev kassler, igen. Med hemmagjord legymsallad. Det funkade och vi blev mätta.

Jag tog mig an diskmonstret och vann igen och sen var det nattning igen, gick hur lätt som helt. Så tacksam! Vi tog oss an en film kvällen till ära också.

Dags att sova, stor dag imorgon med omflyttning och allt annat som sker då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.