Sömnbrist och fotografi

Blev till att vakna strax efter 5 i morse. Blev således inte tillräckligt med sömn då jag kom i säng runt 1. Som tur var hade jag sovit rätt ok, några dagar innan. Annars hade det blivit rätt tufft. Fick mig en lite tupplur efter lunch med, hela familjen sov en stund där.

Har fått flytta över mina fotografier till denna sida, då jag tänkt lägga ner michaeleriksson.se. Så är du intresserad av att se min alster kan du gå in på menyn där det står Fotografi. Ska uppdatera med lite fler bilder när jag har tid.

Nä, nu gör jag det igen, mitt morgonjag kommer inte vara så glatt om det blir repris på dagens uppstigningstid om jag inte kojar omedelbums.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.