Lista med provokationer?

Jo, dagarna går ju så att säga. Hade en tanke om ett inlägg förut, men så gick tiden och det som var en bra idé har liksom runnit iväg lite och jag vet inte om jag kan greppa den igen. Var något om att lista allt jag stör mig på eller något.

Lite provocerande att säga att man hatar cigarettrök eller tycker att kaffe är ett jävla knark som alla borde sluta med. Det är ju högst subjektiva åsikter och inget som någon behöver lyssna på förstås. Alltid retar det väl någon.

Vi har idag beställt en ny syskonvagn till våra gullungar. Den vi har går inte genom ytterdörren, märkte vi och får knappt plats i bilen. Annars var den bra, men det blir lite krångligt att komma nånstans med den. Särskilt om man ska packa iväg sig till annan ort över en helg eller så.

Vi har haft lite besök under helgen med och det var min mamma x 2, några syskonbarn och ett syskonbarnbarn. Alltid trevligt med lite sällskap. Elsa blir så glad när hon får träffa familjen. Särskilt med två trötta föräldrar som inte alltid orkar/kan underhålla henne.

Idag har vi pyntat inför advent imorgon med, det tyckte Elsa om. Kul att hon liksom är mer medveten om vad som händer nu. Förra året var hon ju inte så stor. Härligt att få bygga egna traditioner och så. Blir lite adventsfika och så med.

Nu är jag slut som artist och ska lägga mig. Blir ju upp runt 06.00 imorgon igen och ta hand om Elsa som vaknar då förmodligen. Håll tummarna att hon sover till 07.00, vore ju lyxigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.