IKEA på en lördag?

Var väl kanske ingen jättebra idé att åka till IKEA igår. Dumt att ens försöka sig på att äta i restaurangen. Kön in borde ha fått oss att vända direkt, men vi gav upp när det inte gick att hitta någonstans att sitta. Själva handlandet gick helt ok, även om det kom strömmar med folk från rulltrapporna. Var tvungen att navigera mig fram i folkmassorna där för att inte krocka. Vi fick i allafall ihop det vi skulle ha och kunde åka hemåt igen.

Vi hade lämnat Elsa hos mamma så vi åkte dit och hängde en stund och åt och lite sådär efter att vi kom hem. Sen hem och äta lite innan Elsa skulle i säng. Myste lite med saffransostkaka och grädde och bär till kvällens tv.

Idag har vi fått sova ut, ätit mysig julgrötsfrukost, diskat, badat/duschat, dammsugit, bakat bröd, ska sortera bland Elsas kläder och se på mer teve.

Redan slut på den här veckan alltså. Vi hann ju med en hel del. Frisörbesök, jag fick besked om vad jag ska syssla med på jobbet. Blir till att bli dataguru igen. Lite som när jag jobbade på Iris Hadar. Inte samma upplägg men det handlar om att våra deltagare behöver lära sig grundläggande datakunskaper. Så de kan söka jobb, använda Word för att skriva CV, hantera mobilt bankid, lämna in olika rapporter hos AF osv. osv.

Det är vad de vill att jag ska hoppa in och stötta upp inom vår verksamhet. Sen vet jag ju att saker kan hända under tiden. Oavsett känns det bra.

Nästa vecka blir det flera läkarbesök för både mig och Astrid. Jag ska till farbror ögondoktorn imorgon i Stockholm och se vad de har att säga. Om det blir någon åtgärd eller om jag får leva med mina skeva ögon. Sen har vi tvåmånaderskoll på Astrid på onsdag och uppföljning av hennes gulhet på torsdag. Den är ju borta så det är mest en rutingrej.

Sen måste vi storhandla inför julen som ska firas hos oss med Lindas familj. Vi lär ju inte ha tråkigt under veckan i alla fall. Sällan tråkigt hos oss förstås med två små. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.