Rapport från sjukstugan

Hej från den fortsatta sjukstugan. Var naiva nog att tro att vi kanske höll på att vara på bättringsvägen, men icke. Var förmodligen inte så smart att gå både till och hem från husläkarjouren. Jag blev ju både svettig och andfådd av det. Så fast jag var på bättringsväg så blev jag sämre efter det, har haft en ryslig hosta och lite andra besvär.

Fick leverans av mat och medicin igår och det känns lite bättre idag. Inte jättebra dock så vi får se om min återkomst till jobbet som är planerad till imorgon får skjutas upp. Bättre det än att inte låta kroppen bli helt frisk och bli er sjuk igen.

Nej, denna misär vill vi slippa nu och få återgå till den så kallade vardagen igen, även om det blir en ny typ av vardag när jag börjar jobba.

Elsa kämpar på med sin ögoninflammation och förkylning. Hon är jätteduktig på att ta sina ögondroppar, även fast hon inte alls gillar det. Så förhoppningsvis är den saken utagerad snart. No more sjukstugan!

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch. Sen blir det slappa lite innan barnet vaknar igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.