Tankar jag bara tänkte

Jag funderar ju mycket på saker och ting jag ser och stöter på i min vardag. Idag har det varit om det här med folk man ser på stan som man har en koppling till, men för länge sen och som inte längre är aktuell.

Till exempel såg jag en som jag gick i lågstadiet med när jag beställde lunch, han en årskurs över. Han minns nog eller känner inte igen mig vad jag tror. På vägen tillbaka till kontoret såg jag en gammal deltagare från när jag jobbade på Iris Hadar.

Det sker lite titt som tätt att jag träffar på folk som jag haft att göra med i gamla sammanhang, men inte alls har någon koppling till längre ute på stan. Då kan ju jag fundera lite på om vad de gör idag och vad som hänt i deras liv. Mer eller mindre förstås, beroende på hur vår relation såg ut.

Andra saker som skett idag är att Elsa fått förskoleplats! på vårt förstaval. Blev tydligen en plats ledig just idag så när brevet kom hem så hade de ringt och berättat att det som stod där inte var aktuellt längre. Tjohoo vilken tur vi hade där. Så om lite mer än en månad så ska jag skola in henne där.

Tror och hoppas verkligen att hon ska trivas med att komma ut och träffa andra barn och få lite socialt umgänge. Hon verkar trivas när hon får träffa andra barn. Hon behöver få komma iväg hemifrån. Precis som det blir lite mer lätthanterligt för Linda så klart.

Nu är dagen slut och veckan med, så dags att röra sig hemåt för lite fredagsmys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.