Mellomys, söndagsmys och sömnproblem

Helgen som varit har jag fått sova ut på morgnarna, väldigt skönt. Det tråkiga är att min kropp inte är frisk igen. Har gått och sagt att mina besvär med hals och luftrör inte varit pga. sjukdom, men börjar undrar om det inte varit det ändå. Idag har jag känt mig hängig igen. Snorig blev jag igår, sådär konstigt täppt i bara en näsborre och idag har det runnit mer. Blir jag aldrig frisk eller?

Igår var mor hos oss och kollade på Mello och hängde. Jag missade det mesta, skalade räkor och försökte få Elsa att sova. Ingen större förlust, är inte så stort fan av den tävlingen ändå. Trist att missa umgänget dock, men vad gör man.

Idag har jag bland annat dammsugit och duschat medan Linda och Elsa varit iväg till Willys. Astrid var hemma med mig och sov hela tiden <3 Jag hann till och med duscha. Elsa fick spel och storböla när jag försökte natta henne, vet inte vad som var fel. Till slut så fick jag bära henne i min famn så somnade hon till så jag kunde lägga ner henne.

Hon vaknade igen efter någon timme och var hysterisk, fick en till flaska. Ja, det är inte lätt och vara liten. Vi avslutade vår söndag med myskväll som syns i bilden längst upp, välbehövligt med gott snacks och rolig serie samt lite På spåret.

Sovdags och ny arbetsvecka imorgon igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.