Tuff men ändå mysig helg

Tuff men ändå mysig helg på en och samma gång tänker ni? Ja, ibland är det ju så att livet ger en både och. Det viktiga är att komma ihåg att det är så det ser ut. Livet är inte bara en dans på rosor och inte heller bara en lång räcka med jobbiga saker, utan både och. Viktigt att ha med sig det perspektivet.

Självklart kan det vara svårt när man står där med sin unge som får sitt tredje utbrott på lika många timmar och man suckar och undrar hur ska jag göra nu? Men sen när det går över och de är lika gulliga som nånsin, ja då är det viktigt att man minns det.

Blir det för mycket så är det viktigt att be om hjälp, bara för att få avlastning en stund. Annars kan det bli svårt att få perspektiv. Inget fel med det. Myset bestod av att äta gott och att stötta varandra genom det tuffa.

Ny vecka på jobbet också, inget speciellt direkt. Några deltagare som ska avslutas. Utvecklingsarbete som pågår och så. Vi blir fler kollegor i arbetsgruppen/modulen som jag jobbar i så lite som behöver ordnas med det.

Nä, nu så får det räcka för idag. Dags att gå hemåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.