Inskolningsdags denna vecka

Inskolningsdags har det varit för mig och Elsa denna vecka. Även mamma och lillasyster fick vara med igår. Men idag var vi själva. tycker det går bra. Självklart är det en anpassning för alla inblandade, men än så länge inga tårar. Elsa gillar ju att träffa andra barn och jag tror hon trivs med ”fröknarna”. Idag testade vi vilostunden vilket gick relativt bra, hon la sig ner och så, men det blev ingen sömn. Vi gick hem och sov istället.

Imorgon ska vi testa att jag går iväg och se hur det funkar. Fungerar det bra, blir det väl bara lämning på fredag. Herregud, så har vi ett förskolebarn nu också. Med sina utmaningar och fördelar också. Bara på de få dagar jag varit på förskolan har jag ju fått se hur vardagen ser ut och det är inget lätt jobb. Hinna med att se och hålla efter så många barn och ge de omsorg utifrån varje individs behov. Stort av de som jobbar där.

Idag har vi förutom inskolning dessutom storhandlat och så blev det till och se på hockey, trist med förlust. Avslutade med Mästerkocken och somna i soffan till nyheterna. Ja, så spännande var det som händer i världen. Nu sova vidare i sängen och hoppas på att Elsa inte vaknar mitt i natten som igår natt. Får se om det är en vit värld som väntar imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.