Världen är allt bra konstig nu

Idag är det fredag och arbetsveckan är slut när som helst, ska gå hem så fort jag skrivit det här tänkte jag. Har varit en produktiv vecka fylld med visirbyggande och många samtalsämnen kring ”produktionslinjen”. Vi snittar väl ca 500 visir per dag.

Det märks att vi inte är vana vid manuellt arbete med upprepade rörelser och så. Vi försöker köra pausgympa så vi inte får allt för ont. Att sitta där med munskydd och handskar på känns lite surrealistiskt, men allt med den här situationen är ju det.

Vem hade trott att jag som ska hjälpa våra deltagare att lära sig bli mer självgående inom den digitala världen, skulle sitta och tillverka visir för sjuk och äldreomsorgen istället? Världen är allt bra konstig just nu.

Nu blir det helg med allt vad det innebär. Försöka balansera återhämtning med hushållsuppgifter och barn. Gäller att prioritera rätt och inte ta ut svängarna för mycket. Hoppas på sovmorgon kan man inte göra, bättre att lägga sig innan 23.00 och så vidare.

Nästa vecka ska bilen lämnas in till en verkstad och så är det Valborg. Inte för att det händer något speciellt då.Vi är väl hemma och lever vårt vardagsliv så gott det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.