Helgen: Hemlagad pizza och utehäng

Elsa gungar

Helgen är snart slut, vad gjorde vi då?

Just nu råder ett lugn över vårt radhus. Ungarna sover och jag ska gå och duscha alldeles strax. Ska bara göra lite som att kolla statistiken för Corona och lite annat tjafs först. Jävla Alfons. Nej, skriva detta inlägg och så fixa mig inför nästa vecka.

Det är nu jag ska passa på och berätta om det som skett i helgen. Att jag hunnit göra en massa saker, sätta upp solsegel, slänga återvinningen, fortsätta med att rensa ogräs i trädgården. Delvis sanning. Allt är inte gjort, men en hel del är gjort.

Igår så var jag och Elsa ute nästan hela dagen i trädgården och fixade. När hon sen sov middag passade jag och Linda på att sätta upp solseglet och så. Har även röjt lite med diverse ogräs och annat småplock.

Jag är rätt sliten nu eftersom det varit ett par veckor som varit fysiskt jobbiga och även psykiskt. I morse när jag gick upp så var det svårt att vakna till liv och kroppen var jävligt stel, speciellt ryggen. Som tur var fick jag sova lite till när Linda gick upp och det var skönt. Dock är jag fortfarande mör i hela kroppen.

En vecka på spa hade inte varit fel i det här läget om vi säger så. Vad vore väl en bal på slottet osv..och där har ännu en timme gått och jag har inte kommit iväg. Jävla Facebook och suga fast en. Det var den helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.