För det är ingen vanlig dag

För det är Elsas tvåårsdag, hurra hurra hurra! Det var åtminstone det igår, då det visst hann bli en ny dag innan jag blev klar med det här inlägget. Idag blev vår stora tjej hela två år gammal. Hon är en fantastisk liten tjej och jag ser fram emot att se vart hon utvecklas. Självklart är det inte alltid en dans på rosor. Livet är ju inte det.

Gäller bara att lyfta blicken och se och insupa de bra stunderna. Det är fantastiskt att se hur hon charmar sin omgivning och hela tiden driver på sin utveckling. Hon älskar böcker, att hoppa, dansa och sjunga. Äter mer än gärna sina favoriter majs, melon, bär och fil. I alla fall det som är favoriterna nu.

Dagen började med att jag fick gå till tvättstugan för vi skulle tvätta våra dynor till utemöblerna, vilket gick så där bitvis. Glömde visst att stänga locket till tvättmedlet, som jag lämnade på tvättmaskinen. Ni vet vad som sker när maskinen centrifugerar va?Möttes av en sjö med flytande tvättmedel på golvet, var bara att moppa upp.

Vi har en deal på gång för att sälja våra gamla utemöbler, men de som skulle komma idag dök inte upp. Fick förhinder sa de. Vi får hoppas att de kommer imorgon istället som nu är sagt.

Elsa har blivit firad trots dessa underliga tider. Gäller bara att hitta lösningar som funkar. Vi beställde grekiskt till middag och sen somnade hon så nöjd så i sin säng. Stort tack för alla presenter.

Jag och Linda fick tid att se på film ikväll med. Såg en komedi på Netflix om heter Love Wedding repeat. Skrattade så vi tjöt, så den rekommenderas verkligen. Nu tänker jag sova, för det är bristvara för min del. Borde mer än något annat lägga mig tidigare, men ja, är ju hopplös så det blir tydligen inte så.

Någon annan gång, i något annat liv kanske. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.