Ny telefon, utrensning, utbrott och hemmajobb

I torsdags kom då min nya telefon, en Xiaomi Mi 10T Pro 5G. Inget märke ni känner igen kanske, men jag har spanat in dem ganska länge nu, sen i våras tror jag. Jag hade min ögon på en annan modell först men så kom Black Friday och då hittade jag ett erbjudande som var svårt att motstå.. blev ganska så mycket billigare än originalpris.

Lite specs för de som är intresserade:

Snabbfakta

Skärmstorlek
6.67 tum
Internminneskapacitet
256 GB
RAM-minne
8 GB
Bildskärmsupplösning
2400 x 1080 pixels
Operativsystem
Android 10
Antal SIM-kortplatser
Dual-SIM
Färg
Cosmic Black

Produktegenskaper

108MP huvudkamera och stöd för 8k video
144Hz AdaptiveSync display
33W Fast charge
5G-anslutning
Qualcomm Snapdragon 865

So far so good får jag nog säga om den. Mycket snabbare än min förra Iphone 8 och det är förvisso inte så konstigt. Ska bli spännande och se vad kameran kan göra. Har inte hunnit testa den ordentigt.

Äntligen har vi fått till en utrensning av vårt arbetsrum så nu går det att vistas där lite lättare. Var en hel del böcker, husgeråd och kläder som gick till Stadsmissionen. Så skönt att rensa ur och få mer utrymme. Ska fortsätta med att lägga ut lite mer prylar på nätet och så kommer min systerson som ska bli pappa och hämtar lite annat nästa helg.

Vad mer då, händer mycket i huvudet på vår äldsta dotter nu. Mycket vilja och stora utbrott med tårar när hon inte får som hon vill. Det är inte lätt att vara 2,5 år gammal och veta vad man ska göra med all vilja och frustration som fullkomligt sprutar ur öronen tidvis.

Näst sista veckan på jobbet innan föräldraledigt igen, lite tjat här men det får ni ta. Jobbar hemifrån två dagar per vecka och är på kontoret tre dagar. Så idag och imorgon denna vecka. Har nog inte fattat riktigt. Blir ju lite försmak när jag är hemma på dagarna. När jag pausar och så.

Dags att sova..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.