Tillbaka bakom ratten i snökaos

Idag äntligen kom jag igång med att köra bil igen efter nästan två månaders uppehåll efter min kuggade uppkörning. Åkte runt i snöyran och kände på vägarna här hemma. Gick ganska bra ändå. Behöver tro mer på mig själv och min förmåga att köra.

Ska ut igen på torsdag och så vidare. Allt för att bli mer och mer bekväm med att köra. Uppkörning inbokad i slutet av mars så det är bara att nöta på fram tills dess.

Helgen har vi inte gjort så mycket, mest fixat med barn och hem. Sett mycket på Raised by wolves på kvällarna. Jag har på egen hand sett ett antal serier som är inne på sin sista säsong, eller som jag har sista sängen kvar att se på. Mr Robot, Supernatural och säkert någon mer. Får se om det blir något tittande imorgon om jag får Astrid att sova på dagen.

Hon kämpar på med alla sina nya tänder och verkar lika ovillig att sova som sin storasyster var. Får se om Elsa låter bli att ropa på mig imorgon när hon ska upp till förskolan, annars får jag väl se mig om efter sovmorgon om nåt år eller så. Hon måste bara vänja sig vid att det inte är jag som är den som tar hand om henne på det sätt jag gjort hela förra året.

Nä, nu är klockan alldeles för mycket igen, dags att sova och hoppas ingen vaknar mitt i natten. Bilden ovanför föreställer min och Elsas vackra snögubbe vi gjorde för några dagar sen. Hoppas på att göra något mer rejält de kommande dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.