saknad.syskon.kärlek

Idag blev det skolk för min del. Kom inte upp i tid, kändes som att det var mindre viktigt att åka till skolan och en föreläsning än att ligga kvar och sova lite mera!

Fick äntligen igång mitt lilla nätverk här hemma, måste bara lära mig att dela resurserna, så att båda datorerna kan surfa med ena datorns modem.

Men jag är som vanligt för lat och bekväm för det!

Jag sitter och ödslar min tid, dags att ändra på det nu tror jag!!

Ska iväg och fika med tjejen på stan…lite nervöst.. hehe 😉 Kul juuuu!!

Ouff! Sådär ja!! Nu är jag på toppenhumör! Fick säga allt jag funderat på och det blev inte fel heller…*skönt* Wohooo! Var djupa tankar ikväll, eller känslor snarare…lyckades känna efter lite också…kände saknad. Saknar nog mina syskon en del…speciellt min syster som bor i Malmö…snackar ju typ aldrig med henne, fast vi varit med om en hel del ihop. Nog för att jag inte var tillräckligt stor för för att minnas det, som kanske är tur…! Måste åka och hälsa på snart!! Ska skicka mail iaf =)

Kärlek ja…inte det lättaste här på jorden, men dock trevligt. Aja orkar inte skriva mer…måste sova, gonatt! Kram på dixtrix för att hon är så söt =) *puss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.