skola.plåga.glad

Jag tycker skolan är lite jobbig just nu, fast jag försöker att inte tänka på det. Men jag måste ju. Jag måste göra ett projekt i projektledning. Jag ska ha tenta i Illustrator, NOS och HTML…och så ska jag göra en bild i Illustrator. Och jag kan ju progget….Ohh JA! Inte!

Hej, jag är lite trött…ränt runt mest hela dan. Var iofs massor med mysigt med. Var och shoppade byxor åt flickan och en skolbok till mig…sen var jag jättehungrig så jag tyckte att vi kunde äta på Collage, som vi gjorde…sen gick vi och strosa lite på stan och sen åkte vi hem.

Min buss vägrade visst vänta på tåget, vilket var dumt, fick vänta ren halvtimma på Södertälje Centralstation…tråååk. Nu har jag en ny cd-rom igen, men den är oxå knasig *bli tokig* Ska sova nu, gonatt på er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.