*sola*

ÅHHH, vad skönt väder det är idag! Jag älskar när det är varmt och soligt. Jag skrev just detta inlägg, men det ville visst inte komma med =/ Så jag skriver det igen då.

Vad skrev jag nu då?

Jo, gårdagen…

Skulle åka med bussen och lämna film och hem till Jessica. Glömde filmerna hemma och missade då bussen. Skulle få vänta i en halvtimma på nästa så jag tog cykeln istället. dyblöt kom jag fram iaf, av svett då.

Sen hämtade Ylva oss och så åkte vi hem till dem och fixade middagen. Riktigt god Midsommarmat! Snapsade och sjöng gjorde vi. Sen efter den goda efterrätten bestående av persikopaj som Jessica och hennes syster bakat, så lekte vi charader och gud så vi skrattade.

Skitkul med Charader.

Jag fick en där jag skulle föreställa Ricky Martin. tur att jag vet hur han dansar och så 😉

Nu börjar den officiella nedräkningen till Rhodos!!

25 dagar kvar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.