*är en liten idiot*

Mjoo, jag har varit dum och inte riktigt insett det själv…iaf inte hur illa jag behandlat min älskling. Sagt att jag skulle komma en viss tid och sen inte gjort det utan ringt när det var 40 minuter försent och sagt att jag kommer senare…kommit en del senare. Dumt och helt idiotiskt. 🙁 Tur att jag får veta att jag är en idiot…när jag är såpass dum att jag inte inser det själv. Förlåt min älskade, ska inte göra det igen.

Hade allvarligt snack om det igår och sen kolla vi på film. idag har vi gått en massa och Jessica har fotat! Blir nog riktigt fina kort, min bejby ska ju bli fotograf 🙂
Var hemma hos mina föräldrar med som just kommit hem från spanien, de var sjuka stackarna, men de hjälpte mig få hit en massa saker iaf, de är jättegulliga 🙂 Imorrn ska vi ta de stora sakerna som vi lyckas få med.

Nu har vi (jessi o jag) badat och ska mysa hela natten, sådetså

Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.