Vad allt ska vara besvärligt då!

Ja, man kan ju inte göra nåt utan att det ska bli fel. Det är inte lätt att ha fest, det ska ni veta. Antingen så vill inte folk komma för att det är för långt, eller så vill de komma, men så kan jag ju inte bjuda alla på en gång. Alltid är det nån som känner sig utanför eller utstött och inte välkommen. Men det är inte så enkelt som ni gör det. Jag är inte bjuden, han tycker inte om mig. Jag tycker om alla kan jag säga till mitt försvar. Men man måste ta hänsyn till en hel del när man ska ha fest. Iaf tycker jag det. Alla gillar inte de jag gillar, Alla kan inte komma på samma fest, alla kanske inte festar så lugnt. Jag vill inte ha en fest där folk står och tjafsar, blir för fulla eller att polisen måste komma för att det är för mkt folk. Så ligger det till. Därför måste jag göra val. Jag lovar att alla jag vill ska få komma på fest. Och jag tänker säga ärligt om jag anser att nån inte bör komma. Sen tycker jag inte att jag kan göra så mkt mer. Och för fasen, bara för att jag har fest betyder väl inte det att det är värsta grejen…:P

Jaja, till nåt heeelt annat, eller…nej, det handlar ju om fest det här med.

Var på Docklands inatt! Hade skitont i ryggen. Men jag studsade runt bra ändå. Fick en alvedon liknande grej av Lisa som jag tror hjälpte rätt bra. Sen att de inte hade nån mat kvar eller inte ens hade Neurolabbet öppet, det sög!

Musiken var härlig iaf…Tege rockade!

Nu ska jag in till stan och fira med Jessica, vi blir 9 månader tillsammans som hon så fint sa det 😉 Älsklingen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.