rastlös

Gick upp 06.30 medans klockorna ringde. Stängde av dem och fixade iordning mig, kläder, frulle och sånt. Tog 770 mot stationen. Såg att en jag gjorde lumpen med var på den bussen. Undrade vad han gjorde där. Han ville nog inte snacka med mig så jag snacka inte med honom. Åkte till Rönninge där vi fick stå ett tag pga att det var kraftig rökutveckling i en av de bakre vagnarna. Kom till centralen, tog t-banan till slussen och vänta på bussen. Kom till plugget en 30 minuter försent. Visste inte alls vart tentan var. Till slut kom jag fram, med tunga andetag, andfådd. Skrev på allt jag kunde, sen gick jag till en annan sal och pillade lite med asp, med hjälp av min gud… 😛

Nu är jag hemma. har snart läst ut 5:e boken i WoT. På svenska alltså. Inte för att det är första gången jag läser serien. Nu äter jag makaroner och falukorv. Synd att jag inte har nån ketchup eller nåt smör bara.

Detaljer…mm, kanske. Funderar på att starta en club79 här…får se om jag orkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.