Varför är jag Lunare?

Oj, lustigt att just den frågan skulle komma upp. Jag gick med för snart 2 år sen, hade hört talas om Stajlplejs(föregångaren) och var med i en annan community vid den tiden. Jag ville pröva på Lunarstorm, så jag gick med. Varför är jag kvar här ännu idag? Jag knöt för det första många kontakter. Sen är faktiskt statusen en stor del av det hela, denna eviga statusjakt för att få mer och mer statuspoäng, bara för att man vill synas. De har nog medvetet gjort hela siten aningen beroendeframkallande. Jag med många andra dras ju oavkomligen tillbaka, dag efter dag. Många tycker ju att det är fånigt och löjligt att spendera så mycket tid på en sida på internet, men det handlar om kommunikation. Och att synas. I allafall för mig. Utan Lunarstorm skulle mitt liv vara tråkigare, för det är där man spenderar alla dödtimmar på, givetvis andra timmar då man kunde gjort nåt mycket mer vettigt också. Men så är det ju ibland.

Så svarade jag…haha, några kommentarer? 😉

”Det är ju för faan en hel livsstil!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.