ilska hat ångest rädsla

Finns många som går omkring och känner dessa saker. Mot sig själva, mot sin omgivning, familj, krig, orättvisor. För väldigt många blir det ett sätt att ta sig genom dagen. Att hata mer, att vara rädda för saker, att bli arg på allt och alla.

Till vilken nytta? Det dämpar ångesten. Ångest som är människans största rädsla och vän. När inget annat fungerar kommer den, som en kär gammal vän.

Man får en obehagskänsla och man mår bara sämre ju mer man tänker på det. Evigheter dröjer innan den försvinner, kan det kännas som.

Men för de allra flesta försvinner den med lite distraktion. För andra krävs det mer angelägna metoder, självmordsförsök, självmolestning.

Vara destruktiv och inte klara av att leva som alla andra. En del andra använder kemiska substanser, sex, kickar av olika slag, för att få en slags motkänsla, när endorfinet gör sitt mothugg, mot de otäcka obehagskänslorna.

Ensamhet
Utsatthet
Avsky
Panik
Ånger

nejnejnejnejNEJ!

Det skär i våra själar av all smärta och ångest.

Se MIG
Hör MIG
Förstå MIG
Älska MIG.

Personer med mycket ångest är ofta självupptagna och egoistiska. De vill ha uppmärksamheten. För den får dem att må bra, att distraheras från alla dessa tankar och känslor som gnager i en. Man slipper tänka..man bara är.

Men hur ska man sluta med ångesten då? Vissa har bara lagt av sig den som ett klädesplagg, men ofta så finns den gömd, långt långt inne. Men vem vill, orkar, kan, skala av alla de lager som finns ovanför?

Lev med din ångest. Ta itu med den, förta dess effekt på dig, bara strunta i den, låt den inte ta tag i dig. Eller låt den överskölja dig för att sedan försvinna. Vilket som funkar bäst. Alla måste vi handskas med ångesten och rädslorna, ilskan, hatet.

Sov sött.

SATAN vad trött jag är.
HELVETE vad det regnar.

NU ska jag äntligen på den där anställningsintervjun… wish me luck 😉
Jag har ett sommarjobb nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.