glädjerika krig?

Aningen udda rubrik, men det ska ju vara uppseendeväckande. Har ni tänkt på att krig ofta beror på saker som nationalism och stolthet över sitt land…? Ja, därav rubriken kan man säga. Me hursomhelst har jag varit på grillfest eller vad vi nu ska kalla det i stocksund, är för övrigt där ännu, ska sova när jag skrivit klart det här. Men vi såg på We were soldiers..bra film, men som alltid patriotisk med big better than the rest USA! Iofs hade de med den vietnamesiska sidans tankar också…men lite för mkt hjältar och sånt dravel ändå. Visst hjältar är bra, men ja, det är så typiskt amerikanska filmer, speciellt de med krigsinslag.

Idag är en ny dag. Jag är nyrakad och len som ett babyarsle i fejan. Hoppas det kommer uppskattas. Jag gillar det iaf. Har funderat på en massa saker, men de försvann visst. Det var att jag har 104:- kvar och leva på tills den 25:e och att jag inte har nån mat och att det är synd om mig, det handlade om, kom jag visst på. Jag är väldigt energisk ibland, speciellt med alkohol i kroppen. Undrar vart jag får den energin från? Sprit är min bumbibärssaft, spenat och dunderhonung? Kanhända, vem vet.

Underliga saker det där. Nu ska här shoppas lite saker.

”Follow me, lets be together.
Can’t you see, I’m not forever.
You and me can make it happen.
Take your chance, just come along and follow ME!”

Antique – Follow me!

De gör fan bra låtar, simpla texter, men fan så bra. 🙂

”Life will never be the same, life is changing, everybody needs somebody to love!”

Jag är en mästare på att hitta bra meningar på låtar och nu kommer jag snart försent till mitt möte..hejdå!

Jag har nu handlat och sett på filmen The Wedding Planner! Så nu vill jag gifta mig. För det var väl syftet med filmen? Nej, kanske inte, men bra var den, romantisk och alldeles alldeles underbar. Rolig också. Oj, va mkt intryck. Äkta kärlek, finns den bara på film, finns det en enda för alla, kan man hitta nån man vågar gifta sig med, kommer det bli så underbart som man kan hoppas. Troligt att en kille tänker såhär? Nej, men jag gör det. Så är det. Jag är nog romantisk egentligen, men jag får inte tillfälle att visa det alltför ofta. Men nån dag ska jag minsann göra det. Tror nästan jag har för mkt förväntiningar på hur det ska bli. För de känslor jag får genom filmer kommer inte alltid i verkliga livet när man är mitt inne i en fin stund.

Istället för att leva livet genom filmer ska jag nog uppleva en massa. Det verkar iofs som att de finaste stunderna inträffar när ett förhållande är som nyast, första kyssen och sånt. Men jag vet att det även finns många fina stunder senare. Men en sak kan jag lova, jag tänker dyrka marken som den jag gifter mig med går på, annars är jag inte man nog. Jag hoppas verkligen jag kan det, men det får tiden avgöra.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Städa, diska, laga mat, se på en till film eller bara chatta, står på menyn. Eftersomdet faktiskt är lördag idag, så ska jag nog skippa städandet och diskandet iaf, men jag börjar bli aningen hungrig faktiskt. Kanske ska och laga lite av den där falukorven. Med standardmakaroner förstås, vad annars? Kan ju inte glömma att äta denna underbara otroligt näringsrika ingrediens eller hur? =)

Som ni kanske förstår är jag lite sådär..hmm, ja vad kallas det? Ja, just det, så var det ja 🙂 Ni vet säkert lika bra som jag, så jag utelämnar det lite. Så kan de som är lite efter få undra 😛

Hoppas jag får kramas lite mer idag..

”I finally found someone, who knocks me off my feet
I finally found the one who makes me feel complete…
It started over coffee, we started out as friends
It’s funny how from simple things; the best things begin…
This time is different
la la la la
It’s all because of you!..
It’s better than it’s ever been
Cuz we can talk it through
My favorite line was ’Can I call you sometime?’
It’s all you had to say…
To take my breath away…

This is it!
Oh, I finally found someone; Someone to share my life
I finally found the one – to be with every night
Cause whatever I do
It’s just got to be you!
My life has just begun, I finally found someone…

Did I keep you waiting?
I didn’t mind
I apologize
Baby, that’s fine
I would wait forever
Just to know you were mine
Ya Know – I love your hair…
Are you sure it looks right?
I love what you wear…
Isn’t it too tight?
You’re exceptional!
I can’t wait for the rest of my life…

Oh This Is It!
I finally found someone
Someone to share my life,

I finally found the one; to be with every night…
Cause whatever I do
It’s just got to be you
My life has just begun; I finally found someone…
And whatever I do.
It’s just got to be you!
My life has just begun…
I finally found someone… ”

Bryan Adams med Barbara Streisand – I finally found someone.

De första raderna.. 🙂

Du får inte förråda den som bryr sig. Ingen får det. Det finns svaghet, det finns god vilja, det finns rädsla. Jag har allt.

Nej, nu ska jag laga mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.