sex, musik och våld

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Ni lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…

Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas
Och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen
Sin tid i San Tropez
Om att ge sig själv en chans
Om sin nya Z3
I en värld av idioter
Står han först i kön
Han berättar framför kameran
Om hur han bytte kön
Eller något helt annat
Som också är privat
Om alla dom han älskat
Och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…

Idag kära vänner ska jag prata om sex musik och våld. Men först ska jag hämta en underbar cola. Uppdaterar snart igen…

Nu ska vi se, mums med cola. Fast jag blev lite skraj för tanterna i fikarummet, de är lite läskiga 🙂

SEX!

Hela tiden ska allt handla om sex, förstår faktiskt inte varför. Det är ju så uttjatat. Visst är det trevligt och sådär. Men vadå, det är inte så att man ska leva för sex. Eller bara gå omkring och vilja ha det hela tiden. Det sägs säkert att sex är makt..men för mig är sex bara ett sätt att visa uppskattning för sin älskade på. Ge njutning till den jag älskar. Jag tycker inte man ska slösa med det. Men det får stå för mig. Det är min värdering. Jag vet ju med egen erfarenhet att alla inte är som jag då det kommer till sex. Har fått skamliga förslag från lite olika håll av främlingar..helt makalöst enligt mig. Tro nu inte att detta händer varje dag. Har bara hänt typ två ggr på internet.

MUSIK

Just nu är musik viktig i den mån att texterna får mig att inse och förstå en del saker. Pink, Kent och Mary J Blige har otroligt bra budskap i sina texter. Vackert hårt och sant. ”Don’t let me get me”-syndrom, symbolik på hög nivå och insikt att man skapar sitt eget öde. Musik är fan bra. 🙂

VÅLD

Jo, jag såg en film igår. Skitfilm, mest pga att den innehöll för mkt våld. Hur kul är det att se på folk som slåss och slåss och slåss tills de exploderar i blodkaskader liksom..? Nej, då är lite innehåll och handling mkt bättre. Filmen heter för övrigt Blade 2 och med en massa muterade vampyrer så kanske man inte kan förvänta sig så mkt mer än en massa splatter.

Såja, nu var jag klar för dagen, nu måste jag nog dokumentera lite, så jag får nåt betyg i ASP.

Fick sluta tidigare och allt känns så off. Vill inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.