huvudvärk

Det är min primära sensation just nu. Urk, hade det imorse med. Igår med, kanske håller på och bli sjuk? Typiskt om jag blir det nu till helgen. Mailade just till Jessica. Brukar inte skriva mail sådär superofta överhuvudtaget, men klart hon ska ha mail. Inte kul att vara så gott som nästan ensam i Rumänien liksom. Jävligt tufft gjort av henne. You go girl 😉

Själv jobbar jag på så gott det bara går, känner mig mer trygg i arbetet och har kommit ur den där dåliga starten jag hade för sådär två veckor sen och lite förra veckan. Dags att ta initiativ. Visa att jag faktiskt kan. Kommer kanske inte få vara kvar så länge på den avdelningen iofs.

Idag tror jag att jag är lite extra trött. Pratade i telefon då jag borde ha sovit. Men det var det absolut värt. 🙂 Trevligt som fan. Mera! 😛

Nu ska jag nog återgå till att sanera min blomflugebepestade lägenhet. Mysigt va? =)

uäääh, mina öron är varma och rööda. kan det vara telefonens fel? 😉 men jag klagar som vanligt inte alls. Tror fan jag är halvt sjuk…so be it. Ska inte vara det i helgen iaf så 🙂

”Step by step, oh baby, gonna get to you girl..”

Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.