shiptrip

Ja, det blev en rolig fest igår, eller iaf en trevlig hyfsad fest sådär. Jag slapp sitta hemma och ruttna. Båten Harley Davidson invaderades likt Docklands med diverse olika människor. Fanns nog de flesta kategorier. Tyvärr även några slemmiga gubbar på uppemot 40 som gick och tokraggade på alla stackars technoflickor. Reaktionerna på detta faktum var olika, några skrek nej och gick fnissandes därifrån medans andra tog det kolugnt och bara avvisade dem som om det var det mest naturliga. De senare lyckades faktiskt bäst. Kände igen de flesta. Lätt hänt när man gått på fest i ca 3 år. Men jag är inte med i den där slutna cirkeln av festmänniskor som umgås även på annan tid. Så när festen var slut runt tre knallade jag mot nattbussen och de jag gick dit med åkte på nån efterfest i nån lokal på nån ö..

Inatt drömde jag rätt trevliga drömmar, undrar vad det kan betyda 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.