utelåst

Jaha, så blev min lördagkväll till ett fiasko då. Finns ju ingen som ska ut eller nåt alls. 80’s är visst ett alternativ, men inte då, då måste man vara medlem. Motherfuckers! Jaha, nehe, får väl sitta hemma och ruttna i värsta fall och gå uyt imorrn eller nåt, hur kul det nu kan vara att gå ut på en söndag. Kanske inte har nån att gå ut med då heller så. Jo, måste berätta om min lilla fadäs igår. Låste in nycklarna i lägenheten, vad det nu skulle vara bra för, så jag fick sova hos min moster. Det var ju smart, men det gick ju bra till slut. Kom hem från jobbet runt 17 och sen sov jag nån timma. Det var skönt, eftersom jag gick upp 04.40.. varför är det ingen rolig fest ikväll? Jag kan tänka mig att dansa ett antal timmar. Men händ nåt nu då! Det bidde inge ny telifon heller, fick inte förlänga mitt abonnemang förräns den 9:e maj.. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.