catch me if you can

But can you?

äääh, vem orkar? 🙂

Idag är det jobba jobba jobba igen! Lär bli en hård vecka med personalbrist pga diverse kurser.. 🙁 Men det ska nog överlevas det med. Sen är det ju snart helg igen. Beställde en ny burk idag så jag får ett nätagg som passar med resten av datorn.

Får väl den i slutet av veckan. Har varit på kalas hos Boop idag, hon fyllde 19, grattis på henne 🙂 Var väldigt trevligt faktiskt. Fick tårta, kakor, hamburgare och lyssnade på en massa filosofiska diskussioner. Intressant som bara den. 🙂

Mjoo, sen har jag stört mig på alla par som äckelgullar överallt! ;/

Shot them all! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.