biokväll igen

Ja, var ju på bio i fredags och idag ska jag till heron city och leka air hockey, käka nåt gott och se film. Ska bli najs, får minsann skjuts både dit och hem, tänkte passa på att begära skjuts till föräldrahemmet för hemtransport av julklappar. Kramas lite med. Låter topp. Jobba inatt gick fint. Spela mest kort och snacka en massa skit. Vart riktigt flumtrötta på slutet och satt och skrek. AAAAAAAAAAAAH!!!!!!

Vi var ju helt jävla ensamma på hela fabriken. Kan ni tänka er mig och en kollega själva på världens största tablettfabrik? 😉 Vi tränade, bastade gjorde iaf jag. Sen jobbade vi i typ en timme. Eller nåt. Gjorde transportväggar och truckskydd.

Nu har jag träningsvärk. Vart lite risig i kistan med. Inte skoj. Men nu är jag hungrig som fan. Ska se om de har nåt gott att bjuda på där uppe på Heron. Nej, nu ska jag surfa vidare. Tjillevippen på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.