Alltså egentligen

Varför sitter jag och gnäller på saker som är så små. För att jag upplever dem som större än vad de är? Men vad ska man göra, leka positiv och sluta gnälla? Helt ärligt så vet jag inte om jag tycker att jag är så jävla negativ hela tiden. Eller så har det genomsyrat allt jag säger en längre tid så jag inte ens märker det.

Jeff Buckley – Halleiuah.
Helen Sjöholm – Gabriellas sång.
Lars Winnerbäck – Stackars, Dom tomma stegen, Jag är hos dig igen.
Robbie Williams – Feel, Angels.(Live)
3 doors down – Away from the sun
Lill Lindfors – Du är den ende
Lost boys soundtrack – Cry little sister

Låtar man inte kan lyssna sig trött på idag.

The success or failure of your deeds does not add up to the sum of your life. Your spirit cannot be weighed. Judge yourself by the intention of your actions and by the strength with which you faced the challenges that have stood in your way.

Dags för en ny text om den jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.