Knock on my door.

I want to make you feel beautiful.

Helgen har varit ganska lagom. Jag är tillfreds. Kört bil, diskat och städat, umgåtts lite med familjen, träffat vänner. Vad mer kan man begära? 🙂 Har tillåmed slappat. Fick mina nya skor impregnerade av Tommy, tack tack. Bjöd på Pastasallad och äppelpaj till efterrätt, med mumsig gammeldags vaniljglass.

Stötte på Tess på bussen hem till päronen, det var ju några år sen, eller nåt år iaf. Alltid skoj att skvallra om folk från förr. Det är en hel del jag missat. Inte för att det är speciellt viktigt, men kul att bli uppdaterad ibland. Vi snackade om återträff för vår grundskoleklass, är ju tio år sen vi gick ut nian nästa år.

Kanske blir av, ska kolla upp hur man ska gå tillväga. Nu måste jag slagga, för jag ska upp tiiidigt som fan. Vill inte försova mig. Så gonatt på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.