Fler bekännelser

När det gäller tjejer kan jag bli lite skraj ibland. Jag läser ofta in alldeles för mycket i saker. Medvetet eller omedvetet vetefan, men på nåt sätt får jag alltid tankar som är hon intresserad av mig eller vad vill hon nu när hon gör sådär när nån tjej blir lite extra trevlig eller så mot mig. Vilket jag så fort jag tänker tanken slår bort. Kan inte tro såna saker. Visst skulle det kunna vara så, men oftast är det nåt som inte är så. Blir lite skraj samtidigt faktiskt. Det är rätt löjligt, de flesta andra killar skulle säkert passa på och kramas och gulla bara de fick chansen utan att tänka alltför mycket på saker som känslor. De förstår att det inte behöver betyda nåt mer än lite fysiskt utbyte. Lite beröring. Men i min lilla skumma värld blir det till en smärre jag vet inte vad. Uppblåst blir det. Även fast jag liksom kan tänka att det här betyder inget, så undrar jag ändå vad det är frågan om.

Så funkar min hjärna.

Tjejer är lite läskiga faktiskt.

Jag gjorde nåt annat läskigt idag, fast det var inte läskigt. Ringde och fixade så mina räkningar kommer per månad istället för i kvartalet. Så nu kan jag leva hyfsat alla månader och slippa få 8-9000 i räkningar var tredje månad. BRA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.