Kommersen korrumperar mig

Har mellandagsshoppat idag. Gjort några klipp. 3 par jeans, varav ett par levis 507 som jag fick lägga upp 5 cm. Letade överallt och hittade till slut ett par. Blev totalt tre par byxor, en skjorta, en tröja, ett stycke likadan hantel som jag har, så nu kan jag köra på riktigt. Körde bil också, ska köra imorgon med.

Känns lite bisarrt att spendera en massa pengar nu med tanke på vad som hänt i Sydostasien. Man undrar ju varför de som minst behöver såna katastrofer drabbas. Får hoppas att det inte blir fler skalv som orsakar mer skada och död.

Kram ut!

Vadå nyår på fredag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.