Tacksamhet!

Jag är tacksam för min hälsa, för min lägenhet, för mitt jobb, för min katt, för mina föräldrar, syskon och mina vänner, för min lön som gör att jag kan köpa alla saker jag nånsin kan behöva eller önska mig. Jag är också tacksam för att jag bor i ett land som är skonat från naturkatastrofer, krig och svält.

Måtte jag bara inse allt jag fått och fortsätta vara tacksam. Jag är tacksam för det liv som getts mig och alla de möjligheter som jag har och kan dra fördel av i min tillvaro. För min utbildning och förmåga att läsa, förstå och göra mig hörd på alla sätt och vis.

Den dagen jag blir ignorant för all denna tacksamhet som jag bör ha i åtanke resten av mitt liv, borde jag skjuta skallen av mig. Så är det med den saken. Vad är det för mening med att leva om man inte är tacksam?

1625

Blir hem till Micke och Sara imorgon, sen ut till Chaplins. Får väl bli full och ha kul så gott det går, är ju inte helt omöjligt. 😛 Man har inte roligare än man gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.