Lägenhetsbyte

I Tisdags hade jag en tjej här som kollade på min lägenhet. Hon bor i en port inte så långt bort i en 2:a som har en balkong. Jag var givetsvis där och kollade innan. Helt okej, jag flyttar gärna dit, högre hyra visst, men ett sovrum och framförallt balkong och garderober!!! Fatta! Allt jag behöver. Badkar har lägenheten med. Skitbra, vi skulle höras i början av nästa vecka, så vi får se. Hänger väl egentligen mest på henne. Ska bli spännande att se.

Nu har jag jobbat hårt med att inte få med mig något katthår. Ska på kalas och sen blir det utgång. Hon som fyller år är ju allergisk. Hoppas det blir skoj. Sen är det tillbaka till jobbet imorgon kväll då. Wohoo! Ska trycka i mig en macka nu så jag inte svälter ihjäl.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.