Pris ske tidbanken.

När man börjar jobba 06.00 så måste man gå upp omänskligt tidigt. Ställer klockan på 04.45. eftersom jag inte kom i säng förräns efter 23.00 igår kväll så var jag sjukt och då menar jag verkligen sjukligt trött då mobilen och väckarklockan ringde. Så jag ställde om klockan med kanske 30 minuter. Vaknar jag då 05.15? Nej, jag vaknar vid 06, då Jean ringer och väcker mig. Hinner inte svara så jag ringde upp och det var lugnt. Men ändå. Rätt skönt att få sova lite extra förvisso. Hur bra som helst med tidbank på jobbet. Då är det ingen större katastrof.

Så nu sitter jag här med min skål med fiberhavregrynsgröt med lingonsylt och mjölk i. När jag ätit upp den ska jag sätta igång den första omgången någonsin i min diskmaskin och packa ihop lite träningskläder och fundera på om jag orkar åka in till stan i eftermiddag och hänga med Oskar.

Dagens låt: Since U been gone – Kelly Clarkson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.