Hemma hela helgen.

Jag orkar inte engagera mig i omvärlden den här helgen. Så jag stannar hemma. Inte mycket görs, men det gör inget. Det som stör mig mest är att min uppkoppling leker någon slags teaserlek med mig. Fungerar, sen slutar den att fungera i några minuter, sen är den tillbaka. Och så håller den på hela jävla tiden!

Är det Bredbandsbolaget som suger eller är det mitt nätverk som det är fel på? Upp som en sol, ner som en pannkaka?

Hade fint besök igår. missz tog sig hela vägen ut hit till vildmarken för att umgås lite. Käkade, drack vinspritzers, glodde tv och film. Helt lagom fredagskväll. Självklart la jag mig inte när hon drog utan fortsatte natten igenom med det jag gör bäst. Det här kombinerat med att se på massa avsnitt av diverse serier.

Sov alldeles för länge och har sen gjort ungefär samma saker resten av dagen. How very interesting. Och det här ska tydligen vara något att vara avundsjuk på. Jag vet inte jag. Att vara fri kan ibland vara mindre tillfredställande. Jag skulle hellre hångla och kramas med någon jag tycker extra mycket om. Men vad skrev jag nu då? Erkände jag just det där? Haha.

Sett för många romantiska komedier ikväll helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.