It’ll be OK.

Det spelar ingen roll hur låg du än känner dig, du klarar det. Du är alldeles för stark för att ge upp, någonsin och jag tror att du vet det längst innerst inne. Du är en fighter som aldrig ger upp. Du må vara feg och jävligt rädd för allt möjligt, men du ger ändå aldrig upp, du försöker gång på gång, tills du dör. Kommer aldrig någonsin ge upp. Finns inte med på kartan. Du har alla förutsättningar att lyckas i livet, även om du inte ser det själv alla gånger. För tro det eller ej, du är betydelsefull för många. Bara ut och visa världen att de är lika värdefulla för dig.

Brev från mig själv, till mig själv. Nu ska jag beställa Knife of Dreams, Robert Jordans senaste som kommer ut den 11:e oktober. Har väntat i två år på den där boken. Äntligen!

2 svar till “It’ll be OK.”

  1. Amen och go man, go! Vi skulle nog alla, överlag, behöva skicka brev till oss själva med positiva manifest. Vad det är; du klarar det, randler.

  2. Tack för dina ord. Jag håller självklart med och det hjälpte faktiskt att uppmuntra sig själv när det kändes tungt. Ska nog fortsätta med det och uppmuntrar alla andra att göra detsamma. Om behovet finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.