Familjehelg.

Befinner mig f.n. i metropolen Vagnhärad, här ska det avnjutas en exklusiv middag i sällskap valda delar utav familjen. Är alltså hos min syster och ska umgås över en bit mat och sen sova kvar här. Kom hit med föräldrarna. Tyckte det var på tiden att jag gjorde något familjerelaterat. Förutom att jag sitter här och skriver så har jag hunnit fika och hjälpt systerdotter nummer 3, 3 år gammal att trä frukt, paprika och räkor på grillspett.

Ska lägga upp bilderna från gårdagens fest senare. För det blev ju så att vi stannade kvar på förfesten. Ingen hade någon direkt lust att gå ut, bara en person som var desperat efter hångel. Erbjöds inget på förfesten. Där bjöds det bara på snoppsugrör, krossade vinglas, salsadans, bugg och diverse alkoholmissbruk i form av spillt vin på golvet. Självklart erbjöd jag mina tjänster då det kom till att röja upp glas och vinspill.

Kommer bilder sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.