För fem år sedan

Blir en recap från fem år sen efter som jag inte hinner något annat just nu. Jag var webbstudent på Nackademin, nypiercad i tungan och ganska mycket yngre om vi säger så. Ska iväg till jobbet nu, sen ikväll är det utgång och då hinner jag inte sitta här. Ha en trevlig helg.

Bio, Heaven, plugga!

Ja hejsan på er =)!

Missade ju att skriva i dagboken igår, så jag får väl kompensera med ett lite extra långt inlägg idag! Det har hänt en del kan man säga. Vet inte om det är nåt av större betydelse lr nåt, men här kommer det iaf.

Fredagen den 13:e!

Eftersom jag satt uppe till ca 1 så sov jag lite längre än vanligt på Fredagsmorgonen. Det gjorde inte så mkt, eftersom jag börjar 12.15 på Fredagar! Så jag gick upp och sen ringde JAG(!!??) till Csn och fixa så att de skickar papper till mig så att jag får studielån istället för bara studiebidrag.

Sen gjorde jag iordning mig och drog till plugget. Träffade mitt livs första ”kärlek” på bussen och snackade lite skit. Trevligt med lite sällskap. Sen var det tåg och då läste jag som jag alltid gör. Fördriver tiden rätt så bra.

Det satt en äldre herre mittemot mig som var kanske en 80-85 år, rätt gammal och jag som är rätt ovan vid äldre människor kände lite att han kolla lite snett på mig. Kändes lite som att han tänkte ”Ja dagens ungdom” och så vidare. Men så tänkte jag efter och kanske var det så att han tyckte jag var ”häftig” eller vad man ska kalla det. Så jag ska försöka tänka lite annorlunda om äldre från och med nu. De kanske inte är så hemska ändå. man kan ju iaf lära sig massor av dem.

Nu till nåt annat efter denna smärre parentes.

Kom iaf till plugget troendes att vi skulle vara i samma sal som vi brukar vara i, men nehe, inte det! Det var jag och tre andra ur min klass som kom med samma buss, så det ordnade vi lätt genom att ringa till andra klasskompisar.

Kom till klassrummet och där hade vi minsann Access, nåt som jag inte kan….*chockad* hehe, aja…kanske inte riktigt så illa, men ibland så undrar man.

Det var väl lite smått förvirrat men jag lyckades hänga med rätt bra ändå. När lektionen nästan var slut så drog jag och BigTymer till stan dör vi mötte Volverajn. Vi skulle ju gå ett gäng från klassen och se Scary Movie. När vi kom in i biosalongen så blev jag rätt sådär…ehehe, varför ser vi filmen såhär tidigt för? Det var bara en massa 14-16 åringar och ännu yngre barn där. Kändes lite smått dumt.

Efter en hel del skrattandes och lite sjuka saker….*läs väldigt sjuka saker* som var i filmen så drog vi därifrån. Filmen var helt ok, vet inte om den är sevärd, men men, only way to find out is too go see it yourself.

Sen drog alla utom BigTymer, han skulle ut och festa på Heaven dårå…så han följde med mig till Piercaren, som konstaterade att min piercing såg bra ut, men att den fortfarande hade lite svullnad så jag skulle komma tillbaka om en vecka för att kolla/eventuellt byta stav. Han sa att jag skulle fortsätta skölja med saltlösning oxå…ehumm, ska jag det med, ooopss.

Sen ville Herr jakob att jag skulle visa honom nåt bra ställe att förfesta på, så jag drog med honom till Monkey bar! Han gillade priserna rätt hårt. 15:- för en öl innan 22 liksom, snacka om billig fylla (iaf för de som dricker öl). ja, det finns människor som tycker öl är äckligt och inte vill lära sig att tycka om det, och jag är en av dem. kalla mig mes om ni vill, jag kunde inte bry mig mindre =P!

Så, vi satt där och käka spaghetti och snackade massa minnen vi hade från innan skolan, inte gemensamma minnen eftersom vi inte kände varandra innan Nackademin. Det var skoj. Och sen hetsade vi upp oss inför den stundande kryssningen…som sker på TISDAG!!!! *weeeeee*

Det ska iaf bli störtkul!!!

Sen drog vi och hämtade hans polare vid t-banan…eller njae, de gick ju upp på fel ställe *bönder från Uppsala* ! Sen förfestades det rejält. Massa shots drack de och en massa öl. Jag som inte var så bra i magen tog det rätt lugnt.

Sen bar det mot Heaven. Hmmm, en rätt kul grej hände i t-bane nedgången, herr jakob skulle förstås stila genom att åka på räcket ner till tågen…men han fattade visst inte att det skulle gå rätt så fort….om jag säger såhär, det blev nytt rekord på 15 meter ner.

Han dunsade rakt ner i marken nedanför rulltrappan och vi andra bara började garva….jag hann inte ens varna honom innan han slog i backen. Ja se vilket pucko. Han gjorde förstås illa foten och gick och gnällde hela kvällen, men som man bäddar får man ligga.

Till slut kom vi iaf till Heaven då. Där träffade jag Camilla Bella och Chippe m.fl! Senare även Mattsen, Laglorden, Minja och t800! Jag dansade på rätt bra under kvällen då jag kände att jag behövde det och sen så älskar jag ju rätt kraftigt känslan av att bara släppa loss totalt och bara studsa till den underbara basen.

Jag vet inte hur jag orkar, men musiken ger en kraft, det är en så otrolig känsla så det går inte att beskriva!!!! Att de spelade Jonah – Shhh, Listen, Be Quiet och Aquagen – Why are you so quiet, gjorde ju inte saken sämre!!!!!!

Vid en sådär 2.20 så orkade jag inte längre och gick med Laglorden mot T-bana respektive buss. Nattbussen är ju som sagt inte direkt kul att åka med och inatt var ju inte annorlunda. Sen att det precis framför mig satt en berusad kvinna och hennes, ja, vet inte vad det var, nån hon träffat under kvällen, och tjafsade om att han INTE skulle med henne hem…gjorde ju inte saken bättre.

Jag undrar verkligen hur det gick, för han gick av på samma hållplats som henne, fast hon absolut inte ville det…Vad som helst kan ju ha hänt med henne. Skulle inte förvåna mig om det står nåt om en våldtäkt eller dylikt i Huddinge, i tidningen.

Hur mår jag nu då?? Det är väl en bra fråga, som inte ska ställas till mig. För jag har inga svar. Nu ska jag ta och koppla ner och koncentrera mig på att plugga och inget annat! Så ses vi, hörs vi eller nåt annat kul, ngn annan dag =)!

3 svar till “För fem år sedan”

  1. Det där kommer jag ihåg lite av… tror jag… Det var väl ända gången Chippe var på Monkey Bar misstänker jag… hehe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.