Hemma ännu en dag.

Två dagar hemma som sjuk, kan inte minnas senast det hände. Var väl någon gång förra året. Bäst att passa på och vara hemma från det här jobbet när jag kan, om lite över en vecka så är det för sent. Huvudvärk och allmänt mosig i huvudet är diagnosen. Självgjord sådan förstås. Själv är bäste dräng eller nåt.

Bokade biljetter till Dalarna tills på fredag, blev en biljett till mig och en till min systerdotter på 14 bast. Hoppas hon kan stå ut med att åka i den telefonfria vagnen. Får väl beslagta hennes mobil i värsta fall. Ska dit för att umgås. Måste bli frisk tills dess. Men det borde vara lugnt. Så illa däran är jag ju inte.

Har ett antal aktiviteter att välja mellan, läsa ut min bok. Se avsnitt av diverse serier, överföra lunardagböcker till bloggen, gå och handla nåt ätbart, sortera ut onödigt skräp inför flytten, surfa runt och kanske sova lite mer. Ska börja med lite frukost i form av havregrynsgröt, nyttigt värre såhär i sjuktider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.