Let’s dance!

Jag är då ingen Peppe Eng iallafall. Men visst känns det att det var ca 16 år sen man dansade street/hiphop efter en koreografi alltid. Var kanske inte världens bästa då heller men ja, på nåt sätt känns det som att kroppen inte riktigt vill lyda längre. I huvudet är alla stegen glasklara, det är när de ska omsättas i praktik som det liksom knyter sig lite. Men det är väl bara att slänga sig in i det hela och repetera repetera repetera. Det är bra workout om inte annat och fokus behövs för att klara det.

Inte bara i dans fokus behövs, tror det är ett genomgående tema i mitt liv. Behöver börja fokusera på lite saker som är värda att fokusera på. Just nu ska jag fokusera på sömn.

Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.